Europees gevingerlast gelamineerd hout

Gevingerlast gelamineerd hout is een innovatieve oplossing voor kozijnhout. Bij Boogaerdt Hout bieden we Europees gevingerlast gelamineerd hout van topkwaliteit, zorgvuldig gesorteerd en vrij van gebreken en spanningen. Ontdek waarom dit duurzame product een rendabele keuze is voor diverse toepassingen, van tiny houses tot universiteiten.

Gevingerlast gelamineerd kozijnhout

Bij Boogaerdt Hout begrijpen we de groeiende vraag naar Eiken kozijnhout. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met gevingerlast gelamineerd hout. Dit unieke product is ontstaan in samenwerking met diverse timmerfabrieken en onze partnerleveranciers, en biedt een duurzaam alternatief voor houtsoorten die minder geschikt zijn voor kozijnhout.

Bekijk hieronder de flyers voor gevingerlast gelamineerd in verschillende houtsoorten.

Voordelen

Waarom zou u kiezen voor Europees gevingerlast gelamineerd hout voor uw kozijnen? Hier zijn enkele voordelen die dit product biedt:

  • Product van Europese bodem: Ons gevingerlast gelamineerd hout wordt zorgvuldig geselecteerd uit Europese bronnen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en lokale economieën.
  • Zorgvuldige sortering: Het hout wordt zorgvuldig gesorteerd op kleur en kwaliteit, zodat u kunt rekenen op een uniform en esthetisch aantrekkelijk eindresultaat.
  • Bewezen kwaliteit: Of u nu een tiny house of een universiteitsgebouw bouwt, ons gevingerlast gelamineerd hout heeft bewezen bestand te zijn tegen diverse toepassingen en biedt langdurige prestaties.
  • Vierzijdig gekalibreerd: Het hout wordt vierzijdig gekalibreerd met een verticale constructie, waardoor het perfect past bij kozijnen voor interieurtoepassingen.
  • Spintvrije buitenste lamellen: De buitenste lamellen van ons gevingerlast gelamineerd hout zijn spintvrij, wat zorgt voor een strakke en esthetisch aantrekkelijke uitstraling.
  • D4 verlijmd: Ons hout is D4 verlijmd, wat resulteert in een sterke en duurzame constructie die bestand is tegen vocht en andere omgevingsfactoren.
  • Praktisch vrij van gebreken en spanningen: Dankzij het proces van vingerlassen en lamineren is ons gevingerlast gelamineerd hout vrijwel vrij van gebreken en spanningen, waardoor het eenvoudig te verwerken is en een optimale stabiliteit biedt.
  • Minder restafval en beter rendement: Door de efficiënte productiemethode van gevingerlast gelamineerd hout wordt er minder restafval gegenereerd, wat resulteert in een beter rendement en een milieuvriendelijke keuze.

Voorraad

Dikte x breedte (in mm)
Kopmaten63 x 145 mm
72 x 120 mm – 72 x 145 mm
96 x 120 mm – 96 x 145 mm
Lengte600 cm
CertificeringFSC® 100%