Boogaerdt Hout

Boogaerdt Hout is onderdeel van de Koninklijke Boogaerdt groep en sinds 1741 actief in hout. We zijn begonnen als zaagmolen en uitgegroeid tot een brede, moderne houthandel met eigen importkanalen, uitgebreide machinale en rondhoutzagerij. Boogaerdt levert hout en houtoplossingen aan de professionele verwerkers en bouwmateriaalhandelaren.

Wij zijn voorraadhoudende importeur van diverse milieu gecertificeerde houtsoorten uit Afrika, Europa, Zuidoost-Azië, Noord- en Zuid-Amerika. De ruime voorraden geeft u flexibiliteit in keuzes en kwaliteit.

Boogaerdt Hout beseft als geen ander dat het waarborgen van duurzaam bosbeheer en het duurzaam oogsten van hout essentieel zijn voor de toekomst van onze branche. Boogaerdt Hout importeert indien mogelijk alleen FSC® en PEFC gecertificeerde houtsoorten.

Onze medewerkers hebben elk een eigen specialisme. Het verkoopteam heeft een brede houtkennis en is gespecialiseerd in klant specifieke houttoepassingen.

In Krimpen aan de Lek beschikken wij over een eigen machinale en rond hout zagerij. Voor aanvullende bewerkingen werken wij nauw samen met externe partners. Hierdoor heeft u bijna onbeperkte mogelijkheden voor uw klant specifieke projecten.

header 1