co2 bos

Bereken in 2 stappen hoeveel CO2 is vastgelegd in uw houtproducten

De Centrum Hout-rekenmodule voor CO2-opslag in hout is opgezet om te kunnen berekenen hoeveel CO2 is opgeslagen in uw houtproducten. Deze producten kunnen uit één houtsoort bestaan, maar ook zijn samengesteld uit meerdere houtsoorten of producten. Ook is rekening gehouden met hout(vezels) in verschillende soorten plaatmateriaal.

Door op het vakje ‘houtsoort’ te klikken kunt u een houtsoort of plaatmateriaal kiezen. Daarbij vult u het aantal kubieke meter hout in waarvoor u de opgeslagen hoeveelheid CO2 wilt berekenen. Wanneer er meerdere houtsoorten worden gebruikt in één product kunt u meerdere houtsoorten/plaatmaterialen invoeren. U moet hier uw bruto houtmaten en bruto hoeveelheden hout invoeren.

Bereken in 2 stappen hoeveel CO2 is vastgelegd in uw houtproducten!