Loopdekdelen

Voor buitentoepassingen biedt Boogaerdt Hout een uitgebreid assortiment aan loopdekdelen. Met verschillende profielen en houtsoorten, gecombineerd met onze bewerkingsmogelijkheden, kunnen wij maatwerk leveren dat aan de wensen van onze klanten voldoet. Of u nu op zoek bent naar geprofileerde of 4-zijdig gladgeschaafde delen met een slijtlaag, of zelfs uw eigen profiel wilt produceren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Houtsoorten

Loopdekdelen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en afmetingen. Boogaerdt Hout biedt zowel kant-en-klare producten als op maat geschaafde delen. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare houtsoorten:

Bevestigingen

Voor de bevestiging van houten loopdek- en terrasdelen zijn er verschillende mogelijkheden. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals splijten tijdens het schroeven en het voorkomen van kromtrekken door onvoldoende ruimte voor uitzetting. Een blinde bevestiging kan worden bereikt met behulp van een Hardwood clip. Dit eenvoudige en effectieve systeem bestaat uit een geschaafd profiel in de delen en een clip met een RVS kern.