Boogaerdt is vernieuwd

Natuurlijk kiest u Boogaerdt voort Hout

Al bijna 300 jaar  heeft Boogaerdt Hout met volle tevredenheid allerlei klanten succesvol voorzien van ruw hout, kant en klare houtproducten en advies over hout. De tijd is veranderd en generaties zijn groot geworden met de verkoop van hout en hout producten maar Boogaerdt is zoveel meer. Dus het is tijd voor een nieuwe verfrissende look. Met een een nieuwe website, nieuwe en herkenbare kleuren en bovenal een vernieuwde website zijn wij klaar voor de nieuwe generatie.

Vernieuwde website

Met een compleet vernieuwde website zijn wij nog beter en gemakkelijk te vinden. Met onze sectie inspiratie met onder ander de, nog verder uit te bouwen, kennisbank en de projecten pagina kunt u alles vinden op het gebied van montage, clips, bewerkingen van de machinale en de rond hout zaag. En op de pagina’s behandelingen van hout is veel te vinden over verf, vergrijzing en natuurlijk brandveiligheid. Forestlines® heeft een meer prominentere plek gekregen en alles bovendien zeer gemakkelijk vindbaar. Wij gaan de kennisbank en de projectenpagina nog veel verder uitbouwen zodat we u nog meer kunnen voorzien van gedegen advies over alles wat met hout te maken heeft.