Het Tiga profiel

Het Tiga gevelsysteem is ten behoeve van blinde bevestiging van gevelbekleding. Dit nieuwe slimme systeem wordt door middel van RVS clips op een zeer eenvoudige wijze gemonteerd. Zo wordt een volledige gevel gemonteerd zonder zichtbare bevestigingen. Het speciaal voor Accoya® hout ontworpen bevestigingssysteem is zeer makkelijk te installeren door het unieke ‘click and go’ principe achter het geveldeel. Maar niet alleen Accoya® is geschikt voor dit profiel ook bijvoorbeeld Padoek en Oregon Pine heeft zo zijn mogelijkheden. Door het ontwerp is perfecte ventilatie gegarandeerd en zijn de geveldelen automatisch vast gepositioneerd op de juiste plaats. Tevens zal hiermee geen schade toegebracht worden door schroefgaten aan de zichtzijde van het geveldeel. Het valt onder open gevelbekleding en kan alleen horizontaal worden geïnstalleerd.