Tulip

Naast het Lotus profiel is er nog een uiterst flexibel vlonder profiel namelijk het Tulip model. Het is voornamelijk het loopdek profiel voor de grovere toepassingen zoals bruggen en steigers. Dit komt omdat je meer mogelijkheden hebt met de dikte en breedte van het profiel. Het Tulip profiel kan in meerdere breedte maten worden geschaafd zelfs extra brede delen tot wel 290 mm breed. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Mogelijkheden

Het standaard Tulip profiel op 45 x 145 mm in de lengtes 300 tot en met 500 cm. Het profiel is niet standaard op voorraad maar kan binnen en korte tijd geschaafd en geleverd worden.
Maar het kan op meerdere diktes en breedtes worden geschaafd. Zoals bijgevoegde tekening aangeeft. Je kan het Tulip profiel in allerlei houtsoorten verkrijgen. Denk aan Azobé, Accoya, Bilinga, Padoek en ook bijvoorbeeld Douglas.


Vraag onze verkoop naar onze FSC®-gecertificeerde of PEFC-gecertificeerde producten.

Anti (Grip) strips

Onze hardhouten vlonderplanken zijn prachtig maar kunnen in sommige gevallen niet volledige grip geven. Maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden namelijk de Gripstrip. Dit zorgt ervoor dat het hout stroever wordt en dat u niet uitglijdt. In de vlonderplanken worden in twee sleuven een extra zwaluwstaart uitgefreesd. Vervolgens wordt deze gevuld met een epoxy vulling. Deze epoxy laag wordt afgestrooid met slijtvast instrooi materiaal. Doordat de epoxy vulling met de slijtvaste toplaag goed opgesloten door de zwaluwstaarten zorgt het ervoor dat het risico van loslaten tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor kan de Gripstrip tegen allerlei weersinvloeden bijvoorbeeld regen, vorst en tegen sterk wisselende (hoge) temperaturen.

Accoya

Azobe

Bilinga

Padoek hout vlonderplank

Padoek

  • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.