Rose profiel

Het Rose profiel is een vlonderdeel geschikt voor bevestiging met clips. Met een gladgeschaafde bovenzijde en afgeronde of gebroken hoeken geeft dit een prachtig beeld. Door de sponningen aan de zijkanten kan er een onzichtbaar clipsysteem worden gebruikt. Dit kan voor het B-Fix systeem of met de de Hardwood clip.

Het Rose profiel is een profiel voor snelle en makkelijke installatie. Dit is namelijk een profiel met aan weerzijde twee gleuven die zorgen voor een clip installatie. Voor het Rose profiel zijn er twee verschillende soorten clips namelijk de Hardwood clip en het B-Fix clipsysteem. Beide gemakkelijk en snel te installeren. De Hardwoord clip wordt voornamelijk bij Accoya toegepast en de B-fix clip is al een bekende clip voor veel verschillende houtsoorten zoals onder andere Bilinga en Padoek.

Contact

Hardwood Clip

Het perfecte terras met de Hardwood Clip®

Het doel is een duurzaam, vormvast en mooi resultaat dat nog betere eigenschappen kan voorleggen dan de beste tropische houtsoorten en bovendien milieuvriendelijk is. De Hardwood Clip®, is al 10 jaar geleden bedacht, heeft voor een ware revolutie gezorgd in het segment van onzichtbare bevestigingen voor houten terrassen. Dit systeem is niet alleen innovatief door het unieke manier waarbij de planken in een hoek van 45° worden vastgeschroefd, maar ook door het gebruik van twee materialen van topkwaliteit die worden gecombineerd om weerstand, stevigheid, absorptievermogen en de hoge duurzaamheid te garanderen.

De Hardwood Clip® is het meest geavanceerde en beste bevestigingssysteem voor houten terrassen op de markt dankzij exclusieve en uitzonderlijke technische kenmerken. De onzichtbare bevestigingen garanderen een duurzame esthetiek van topkwaliteit, een onberispelijke afwerking en een ongeëvenaarde veiligheid. De Hardwood Clip® is het enige gepatenteerde onzichtbaar bevestigingssysteem dat beschikt over een technische goedkeuring ATG met certificering, als ook een technische beoordeling waaruit blijkt dat het voldoet aan de vereisten van de norm NF DTU 51.4 inzake bevestiging voor terrasplanken.

 Voordelen Hardwood Clip 

  • Versteviging in roestvrij staal AISI 304 met hoge hardheid;
  • Schaal in stevig kunsthars;
  • De planken worden direct op de draagbalken vastgeschroefd via de bevestiging;
  • Geïntegreerde afstandshouder, beschikbaar in 3 maten voor een afstand tussen de planken van 3, 5 of 7 mm;
  • Exclusieve zelf borende SPAX®-schroef 1 in roestvrij staal A2 (AISI 304) van topkwaliteit, kleur Antiek;
  • Niet-reflecterende zwarte afwerking;
  • Symmetrisch groefprofiel voor de omkeerbaarheid van de planken;
  • Geschikt voor zowel gevelbekledingen als terrassen.

Video Hardwood clip

  • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.