Schaafbewerkingen

Wij beschikken over een eigen machinale waarmee we verschillende bewerkingen voor u kunnen uitvoeren. Hieronder is een opsomming gegeven van de mogelijkheden. Naast de standaardbewerkingen kunnen wij veel voor u betekenen. Vereenvoudig uw montage door vooraf diverse bewerkingen door ons te laten uitvoeren. Met behulp van uw tekening leveren we op netto lengte gekorte bewerkte balken. In feite kunnen we elke bewerking uitvoeren. Voorbeeld van andere bewerkingen die we in onze machinale kunnen uitvoeren zijn o.a.: herzagen – korten – vellingkanten schaven – gaten boren – inkepen – kopse bewerkingen. Kortom we hebben al de noodzakelijke bewerkingsmogelijkheden en kennis in huis.

Geschaafd

1 tot 4-zijdig geschaafd
Afhankelijk van de toepassing kan er worden gekozen voor 1 tot 4 zijdig geschaafd. Toepasbaar bij alle houtsoorten.

Ronde kanten of vellingkanten

Rond of met een vellingkant is mogelijk met één tot en met vier kanten. Van 1 x 1 mm tot 15 x 15 mm, bij een afmeting tot 120 mm dik en 365 mm breed. Ook gezaagde vellingskanten behoren tot de mogelijkheden (hierbij zijn grotere maten mogelijk). Ronde kanten van 50 tot en met 60 mm, 70 tot en met 100 mm. Met een radius van 3 mm tot 15 mm, afhankelijk van de dikte van het hout.

Profielen

Wij hebben heel veel mogelijkheden in het schaven van hout. Om dit meer duidelijkheid te geven hebben wij onze profielen namen gegeven. Zo hebben onze gevelprofielen namen van wereld steden en de vlonderplanken hebben bloemennamen gekregen. Hierdoor weet u vanaf het begin wat de mogelijkheden zijn wat uw krijgt. Bekijk al onze profielen.

  • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.